Augaliukai
-

lea - Pranešimai: 1208
- Augintiniai: zebriniai, raudongurkliai, japoniški, pelėdiniai, guldo, mėlyngalviai ir raudongurkliai papūginiai amadinai; javos žvirbliai; nendriniai, Šv.Elenos ir tigriniai astrildai; alksninukas; kanarėlė ir nimfos :)
kad visos jos grazios....man labiausiai tai apatinej eilej pirma is desines...nei citrinine-nei zalsva..tokios neturiu...o jau reiketu... 

-

evers - Pranešimai: 171
- Augintiniai: cika,volis...
-

Kukutis - Pranešimai: 1491
- Augintiniai: pati paciausia krameryte :)
Labai grazios gelytes,ypac stepanotis
,bet kazkaip bijau auginti,gal lepus?
Pas mane irgi prazydo glioksinijos,viena panasi kaip pas evers,o kita tamsiai violetine,dar pradejo zydet lauko kinroze ir tas isprotejes kaktusas ka tik baige,nors siemet kiek maziau ziedeliu,gal po pernykscio proveržio pavargo
,bet kazkaip bijau auginti,gal lepus?Pas mane irgi prazydo glioksinijos,viena panasi kaip pas evers,o kita tamsiai violetine,dar pradejo zydet lauko kinroze ir tas isprotejes kaktusas ka tik baige,nors siemet kiek maziau ziedeliu,gal po pernykscio proveržio pavargo

-

Munex - Pranešimai: 2138
- Augintiniai: Banguotukas Rapolas,nimfute Pylipute,sirdyje gyvena Barboryte,du katinai ir sunius
-

Kukutis - Pranešimai: 1491
- Augintiniai: pati paciausia krameryte :)
o lauko kinroze...kaip cia.??? visad lauke auga ar tik vasarai...o grozis tai super...gal foto is toliau galima.. 

-

Munex - norėčiau komentaro apie antrą nuo apačios rožę - kur dalis žiedų geltonų, dalis rausvų. Kokia čia rūšis?
Paprastai rožės vienos spalvos žiedus krauna...
Paprastai rožės vienos spalvos žiedus krauna...-

Ausrele - Pranešimai: 715
- Augintiniai: Žako Keksas, dobermanas Gangas, katė Daškė
Stepanotis nėra labai lepus, tik tam kad žydėtų reikia apipuršinėti, kad drėgmės per lapus gautų ir vieta šviesi, nors tiesioginės saulės nemėgsta, bet pas mane ant pietinės palangės stovi ir labai gerai jaučiasi, prieš tai pas mamą kelerius metus buvo, tai matyt ir tamsoka ir nepurškė jo, tai tik lapai, bet irgi gerai augo. Dar sakoma, jog nemėgsta labai vietos pasikeitimo.
O rožės lieka rožėmis
O rožės lieka rožėmis

-

Papooga - Pranešimai: 7240
- Augintiniai: Žako Jonis, Hera, Čipukas, Baisa
-

Labai labai grazu
,man dar nematyta gelyte
Del kinrozes:pirkau pavasari,sake lauko ir ziemoja lauke,atseit nelepi ir istverminga.Bet pasiskaiciau internete komentaru,tai gerai ziemojo tik pajuryje,kitur reikia gerai pridengti,ypac pirmus kelis metus.Na,bus matyt kaip cia ji perziemos.
Ausrele,kokia ta roze net nezinau,nes ji maximine,pirkau mazdaug pries 4 metus.Kol jauni ziedukai buna geltoni,kuo ilgiau zydi-pereina i kremine,rausva ir vos ne raudona spalva pries nuvystant.
O jei pas mus kambary dregme ziema apie 90
,tai stepanocio gal jau ir apipurskinet nereiketu?
,man dar nematyta gelyte
Del kinrozes:pirkau pavasari,sake lauko ir ziemoja lauke,atseit nelepi ir istverminga.Bet pasiskaiciau internete komentaru,tai gerai ziemojo tik pajuryje,kitur reikia gerai pridengti,ypac pirmus kelis metus.Na,bus matyt kaip cia ji perziemos.
Ausrele,kokia ta roze net nezinau,nes ji maximine,pirkau mazdaug pries 4 metus.Kol jauni ziedukai buna geltoni,kuo ilgiau zydi-pereina i kremine,rausva ir vos ne raudona spalva pries nuvystant.
O jei pas mus kambary dregme ziema apie 90
,tai stepanocio gal jau ir apipurskinet nereiketu?-

Munex - Pranešimai: 2138
- Augintiniai: Banguotukas Rapolas,nimfute Pylipute,sirdyje gyvena Barboryte,du katinai ir sunius
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 2 svečių

man jos irgi visos savaip mielos
labai faina