Balandžiai
nesu didelė balandžių žinovė ,bet žinau kad daug balandžių veislių yra žmogaus išveistos, sukurtos ir be žmogaus neišgyventų . Taigi, nori trumpasnapius veisti- arba šersi pats arba ieškok šėrikų
-

Genute - Pranešimai: 2597
niekad tuo neužsiėmiau, tad eikit pas balandininkus į jų forumą ir klauskit :
http://balandininkas.lt/index.php?optio ... e&Itemid=1
mačiau skelbimą pas juos- košytė jauniklių šėrimui ,pusė kilogramo -50 lt
http://balandininkas.lt/index.php?optio ... e&Itemid=1
mačiau skelbimą pas juos- košytė jauniklių šėrimui ,pusė kilogramo -50 lt

-

Genute - Pranešimai: 2597
Sveiki, turiu tokią problemėlę... Mano numojamame bute, balkone, spintelėj jau kelis metus peri balandžiai. Seniesiems nuomininkams jie netrukdė, o dabar jie išsikėlė ir aš turiu lygiai 3 dienas, kad padaryčiau tvarką ir mini remontuką balkone. Blogiausiai, kad radau ten net 2 lizdus dabar. Nelindau, kiaušinių/paukštelių nemačiau bet man pasakė, kad jau bent savaitę tėvai ten tupi, t.y. peri. Vienas lizdas spintelėj, o antras tiesiog ant grindų, po senu kilimu, kurį beabejo turėsiu išmest. KĄ MAN SU TUO LIZDU DARYT??? 

-

witaliukas - Pranešimai: 286
- Augintiniai: katė Tigra, katinas Lakis (dingęs be žinios...); džungariukai - Gerutė ir Greitutė; zebriniai bei japoniniai amadinai; porelė banguotukų - Lelija ir Irisas.
-

viliuss - Pranešimai: 1794
- Augintiniai: Banguotosios papugėlės, vištos, antys, žąsys, balandžiai, patarškos ...
-

Saulius - Pranešimai: 4266
Na, va, papasakosiu, kuo baigėsi istorija: vieną lizdą, kur ant grindų buvo, išmečiau, nes tuščias buvo ir apremontavom mes tą balkoną, o spintelės viduj radau du geltonus balandžiukus... Palikau aš juos ten... Deja, po kelių dienų radau juos abu balkono vidury be galvų, apgraužtus
Jokia katė į balkoną niekaip negalėjo įlįst, lieka variantas, kad gal koks paukštis plėšrus pasidarbavo... Bet kokiu atveju mano problemos galutinai išsisprendė! Savaime...
Jokia katė į balkoną niekaip negalėjo įlįst, lieka variantas, kad gal koks paukštis plėšrus pasidarbavo... Bet kokiu atveju mano problemos galutinai išsisprendė! Savaime...-

- Augintiniai: katė Tigra, katinas Lakis (dingęs be žinios...); džungariukai - Gerutė ir Greitutė; zebriniai bei japoniniai amadinai; porelė banguotukų - Lelija ir Irisas.
galėjo čia ir žiurkikė pasidarbuot ir kiaunė pvz ypač jei namas vijokliais apaugęswitaliukas rašė:Na, va, papasakosiu, kuo baigėsi istorija: vieną lizdą, kur ant grindų buvo, išmečiau, nes tuščias buvo ir apremontavom mes tą balkoną, o spintelės viduj radau du geltonus balandžiukus... Palikau aš juos ten... Deja, po kelių dienų radau juos abu balkono vidury be galvų, apgraužtusJokia katė į balkoną niekaip negalėjo įlįst, lieka variantas, kad gal koks paukštis plėšrus pasidarbavo... Bet kokiu atveju mano problemos galutinai išsisprendė! Savaime...
-

Saulius - Pranešimai: 4266
sveiki. gal kas žinote kur būtų galima gauti balandžio iškamšą? aš jos nė matyti nenoriu, bet va reikia žmogui jo..
- ThaiGirl
- Augintiniai: kate
Sveiki, aš ir vėl šitoj temoj.
Vakar radau balandžiuką, beveik pilnai apsiplunksnavusį, bet jis kažkodėl nestovi ant kojyčių. Sparnais remiasi, kad nevirstų ant šono. Kojytės atrodo sveikos, lankstosi, bet silpnos labai. Valgo, geria, bando skrist. Kas jam galėtų būti? Gal kas susidūrėte su panašiu fenomenu? Ar man gal prie "padėkite nustatyti negalavimą" parašyt?..
Vakar radau balandžiuką, beveik pilnai apsiplunksnavusį, bet jis kažkodėl nestovi ant kojyčių. Sparnais remiasi, kad nevirstų ant šono. Kojytės atrodo sveikos, lankstosi, bet silpnos labai. Valgo, geria, bando skrist. Kas jam galėtų būti? Gal kas susidūrėte su panašiu fenomenu? Ar man gal prie "padėkite nustatyti negalavimą" parašyt?..-

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias