Receptai
o jeigu į skanėsto sudėtį įeina medus, grūdai, mineralai, kalcis, lašiukai ir tarkim koks kiaušinmaistis? Galima jį laikyt ( iškeptą, aišku ) kokį pusmetį?
-
Aušrė - Pranešimai: 105
- Užsiregistravo: 2011.03.06 13:48
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
Sugalvojau ir aš įdėt savąjį receptą.
Mums reikės (visus ingridientus galima keisti priklausomai nuo to ką mėgsta jūsų augintinis): vynuogių (priklausomai nuo to, koks skaičius papūgų)
dalies: banano, kriaušės, kyvio, kiaušinio, truputį liesos varškės, bei grikių.
Procedūra: 1.Verdame grikius (apie 15 min)
2.Kol verda grikiai, nulupame dalį kyvio, banano, kriaušės, virto kiaušinio. Nuplauname vynuoges po karštu vandeniu (nepamirštame, kad grikius reikia maišyti )
3.Smulkiai supjaustome: vaisius bei daržoves kurias pasirinkote patiekti papūgoms (taip pat ir virtą kiaušinį)
4.Kai grikiai išverda palaukiame kol jie atšals, bet ne visiškai (turi būti šiek tiek šilti).
5.Švariomis rankomis supjaustytus vaisius su daržovėmis, grikius, liesą varškę ir supjaustytą kiaušinio dalį sumaišome rankomis (maišant galima įberti virto kiaušinio lukšto).
6.Beliko patiekti (mano papūgos šį dieviną )
Mums reikės (visus ingridientus galima keisti priklausomai nuo to ką mėgsta jūsų augintinis): vynuogių (priklausomai nuo to, koks skaičius papūgų)
dalies: banano, kriaušės, kyvio, kiaušinio, truputį liesos varškės, bei grikių.
Procedūra: 1.Verdame grikius (apie 15 min)
2.Kol verda grikiai, nulupame dalį kyvio, banano, kriaušės, virto kiaušinio. Nuplauname vynuoges po karštu vandeniu (nepamirštame, kad grikius reikia maišyti )
3.Smulkiai supjaustome: vaisius bei daržoves kurias pasirinkote patiekti papūgoms (taip pat ir virtą kiaušinį)
4.Kai grikiai išverda palaukiame kol jie atšals, bet ne visiškai (turi būti šiek tiek šilti).
5.Švariomis rankomis supjaustytus vaisius su daržovėmis, grikius, liesą varškę ir supjaustytą kiaušinio dalį sumaišome rankomis (maišant galima įberti virto kiaušinio lukšto).
6.Beliko patiekti (mano papūgos šį dieviną )
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Užsiregistravo: 2011.04.05 15:41
- Miestas: Kaunas
- Augintiniai:
- ferkiz
- Pranešimai: 103
- Užsiregistravo: 2010.02.03 18:06
- Arven
- Pranešimai: 1234
- Užsiregistravo: 2010.02.09 17:06
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Užsiregistravo: 2010.07.26 19:18
- Miestas: Kėdainiai
- Augintiniai:
Kikimara labai įdomu ar pas tave šie skanėstai gaunasi kieti,gerai susilipina, nes aš vieną syki bandžiau kepti Tukiui bet ar medaus padauginau ar ką, bet man taip ir nesuketėjo, kažkoks guminis skanėstas buvo,pakabinau tai pakabėjo ir nulužo puse Kaip tu juos galimi kuom sulipini, norėtusi kad būtų ketesni,kad papūga pavargtu lupinėdama, o ne legviausiai atsikastų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Užsiregistravo: 2011.01.05 21:08
- Miestas: Lentvaris
- Augintiniai:
Kietoki išėjo. Turės ką veikt.
Su medum dariau, tai košė kažkokia išėjo. Tas medus suskistėjo. Teko išmest lauk. :(
Įmetu receptuką. Gal perskaitysit ką.
Su medum dariau, tai košė kažkokia išėjo. Tas medus suskistėjo. Teko išmest lauk. :(
Įmetu receptuką. Gal perskaitysit ką.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Užsiregistravo: 2010.07.26 19:18
- Miestas: Kėdainiai
- Augintiniai:
- efi
- Pranešimai: 284
- Užsiregistravo: 2011.04.06 21:00
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Užsiregistravo: 2010.07.26 19:18
- Miestas: Kėdainiai
- Augintiniai:
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Užsiregistravo: 2011.01.13 21:59
- Miestas: Rokiskio raj.
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių