Ar papūgos turi kvapą?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Ne, mano ara kvapo tikrai neturi,nebent kai senai nesimaudžius ir jei prikiši nosį prie plunksnų tai gal jaučiamas lengvas dulkių kvapas.
Narvo tai aš jau daugiau nebeplaunu su stipria srove, nes kai kur man atšoko dažai, tai dabar tik su skudurėliu ir dalimis po dušu
Narvo tai aš jau daugiau nebeplaunu su stipria srove, nes kai kur man atšoko dažai, tai dabar tik su skudurėliu ir dalimis po dušu
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Ishmatos zhako tikrai kvapo neturi ir neturi turet, jei atsirasdavo kvapas ishmatu pora kart itariau kad kazkas yra negerai, ishsiaiskinau kad lygtais kai granuliu per daug suvalgydavo jis atsirasdavo.
O pati papuga turi toki savotishka kvapa, man jis skanus labai, ypach kai papuga shlapia. Shaip sauso tas kvapas silpnas, bet kai ilgai nesimaudo jis stipresnis buna ir toks panasus kaip su dulkem
O pati papuga turi toki savotishka kvapa, man jis skanus labai, ypach kai papuga shlapia. Shaip sauso tas kvapas silpnas, bet kai ilgai nesimaudo jis stipresnis buna ir toks panasus kaip su dulkem
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
na musu Gosa tai kvapo nelabai irgi turi, greiciau kvapas eina nuo bendro narvo, nes visgi du narvai kambary, atejus is gryno oro jauciasi, taciau tai nuo narvo. nei lakis nei gosa neturi kvapo, nebent jau ten nemaudytas daug laiko buna.
-
monciukas - Pranešimai: 805
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių