Kiek trunka papūgos aktyvi diena?
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Pas mus tai labai jau keistai, Mes nakčiai uždengiam, nes kad vakarai neatsikeltu ir nepradėtu valgyt, kai jau atsikelia mano sese 6val taip ir jos, o miegoti eina tikrai vėlai, apie 2val vakaro, per pietus pamiega, vat kai dabar taip niuriu miega.
Šiaip, kai Čipas mėgsta pašnekėti, tai tenka keltis vasara ankščiau ir sudrausti, nes aš pati visą laik keliuosi 7val, jeigu jau aš atsikeliu, tai ir joms tai būtinai reikia.
O Kika irgi iš mėgstančiu pamiegoti [ Kaip mes] , Tai keliasi 10 val , jeigu Čipas neprižadina.
Šiaip, kai Čipas mėgsta pašnekėti, tai tenka keltis vasara ankščiau ir sudrausti, nes aš pati visą laik keliuosi 7val, jeigu jau aš atsikeliu, tai ir joms tai būtinai reikia.
O Kika irgi iš mėgstančiu pamiegoti [ Kaip mes] , Tai keliasi 10 val , jeigu Čipas neprižadina.
-
Kikute - Pranešimai: 29
As irgi su zadintuvu ,tada tyliai tyliai iscimpinu,kad neprizadinciau maziu ir jie dar pamiega iki 7
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
maniškiai ir iki 10 leidžia miegoti...jie šiaip tyliai ryte būna kol neišgirsta, kad vaikštai ar kalbiesi...tada pradeda reikalauti visko
tai žadintuvas kol kas reikalingas:)
tai žadintuvas kol kas reikalingas:)
- Blondi
- Augintiniai:
laimingi jus zmones,maniskiai vaikinai 6 valanda pradeda serenadas ,o dabar kai as atsikelus ramuciai tupi ,musu diena prasidda nuo 6,na nebent apsiniauke,tada ilgiau pamiega
- dziuga
- Augintiniai:
na,o man kaip keista skaityti tokius pasisakymus maniske tai miega tol,kol mes miegam savaitgaliais tyli prabuna gal iki kokiu vienuolikos.ilgiau jau ir mes neismiegam
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių