Neišmeskite didžiųjų papūgų plunksnų - jos gali atlikti gerą
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Jeigu renkate savo didžiųjų papūgų plunksnas, galite nusiųsti jas Plunksnų platinimo projektui. Jos bus išdalintos Amerikos indėnams, kurie tradiciškai naudoja plunksnas savo religinėms ceremonijoms. Dėl plunksnų paklausos laukinės papūgos gaudomos ir vežamos kontrabanda (o kelionės metu daug jų miršta) arba joms gyvoms išpešamos plunksnos. Taigi, nusiųstos iškritusios namuose laikomų papūgų plunksnos gali išgelbėti laukines papūgas. Ypač pageidautinos yra arų plunksnos, bet tinka ir kitokių papūgų plunksnos. Daugiau informacijos čia
http://www.wingsofhope-nj.com/feathers.html
http://www.wingsofhope-nj.com/feathers.html
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš renku žako plunksnas, bet iš jų galvojau pasidaryti sagę ar kitokių papuošalų. Jei tiktų žako plunksnos - gal ir nusiųsčiau indėnams
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Indenam ryskiu reikia ir kuo ispudingesniu. Jie puosiasi ir konkuruoja tarpusavy. Medzioja tam pasirodymui ne tik papugas, bet ir kitus paukscius. Yra labai geras dok. filmas apie panasias tradicijas turincius aborigenus.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Geras, kaip įdomu, niekada nesusimąsčiau apie plunksnas indėnams
Aš savo mažylių turiu daug daug prisirinkusi, ir dar tas vaikiškas margas kiek įmanoma rinkau, kokią dieną darysim didelę diedelę nimfą paveikslą
Aš savo mažylių turiu daug daug prisirinkusi, ir dar tas vaikiškas margas kiek įmanoma rinkau, kokią dieną darysim didelę diedelę nimfą paveikslą
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Gal yra turinčių vidutinio-didesnio dydžio nereikalingų švarių plunksnų? Neryškių. Noriu pasidaryti kaklo papuošalą.
- fox.dreams
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Kaklo papuošalą? hm...įdomu. Neteko matyti. Bet auskarus iš plunksnų gan lengva pasidaryti.
Pvz tokie visai gražūs.
Pvz tokie visai gražūs.
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
- fox.dreams
- Augintiniai:
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
Na aš bandysiu daryti, dar tiksliai nežinau kaip, bet tikriausiai surišiu .. Žiūrėsim kaip gausis, nes mačiau regis Lindex kažką panašaus, tai patiko.
Paskutinį kartą redagavo fox.dreams 2011.05.08 11:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
- fox.dreams
- Augintiniai:
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias