Šunys
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Kokia graži žiemos fotosesija
Labai mielas šuniukas
Aš tai eilinį sykį globoju šuniuką (sena kalytė, tačiau atrodo, kad pas mus jai prasidėjo antra jaunystė, nes pradėjo dūkti, žaisti, lakstyti visai kaip jauniklė) jau mėnesį, tai džiaugiuosi kiekvieną dieną galėdama eiti su juo pasivaikščioti po 3-4 kartus... Kažkaip labai mėgstu pasivaikščiojimus: ypač ryte (taip prasibundu ir visai dienai tampu žvali) ir vakare, tai man tiesiog kaip kokia relaxo forma... Tai kai globojam svetimus šuniukus (o tai būna dažnai, nes prižiūrim visų šuniukus, kas tik paprašo) jaučiuosi tokia laiminga, ir laiko kažkaip viskam užtenka, ir pati jaučiuosi kupina energijos... O kai šuniukų nėra pasidarau kaip meška apsnūdusi ir laiko savo pasiskirstyt nesugebu tada (mažiau darbų, o laiko trūkti ima)...O 6 ar 7 ryto eiti vienai pasivaikščioti kažkaip keista...
Tai dabar su draugu jau žinom iš kokio veislyno ir kada savo šuniuką įsigysim... Vis atidėdavom tą momentą manydami, kad dar ne laikas, kad galim jam laiko pritrūkti ir pan., tai vis tik laikina globa apsiimdavome ir taip įsitikinome, kad savo šuniuko auginimui jau nei laiko, nei žinių, nei noro su juo dirbti nepritrūksim...Tai jau laukiam tos dienos kai parsivešim mažą šuniuką namo

Aš tai eilinį sykį globoju šuniuką (sena kalytė, tačiau atrodo, kad pas mus jai prasidėjo antra jaunystė, nes pradėjo dūkti, žaisti, lakstyti visai kaip jauniklė) jau mėnesį, tai džiaugiuosi kiekvieną dieną galėdama eiti su juo pasivaikščioti po 3-4 kartus... Kažkaip labai mėgstu pasivaikščiojimus: ypač ryte (taip prasibundu ir visai dienai tampu žvali) ir vakare, tai man tiesiog kaip kokia relaxo forma... Tai kai globojam svetimus šuniukus (o tai būna dažnai, nes prižiūrim visų šuniukus, kas tik paprašo) jaučiuosi tokia laiminga, ir laiko kažkaip viskam užtenka, ir pati jaučiuosi kupina energijos... O kai šuniukų nėra pasidarau kaip meška apsnūdusi ir laiko savo pasiskirstyt nesugebu tada (mažiau darbų, o laiko trūkti ima)...O 6 ar 7 ryto eiti vienai pasivaikščioti kažkaip keista...
Tai dabar su draugu jau žinom iš kokio veislyno ir kada savo šuniuką įsigysim... Vis atidėdavom tą momentą manydami, kad dar ne laikas, kad galim jam laiko pritrūkti ir pan., tai vis tik laikina globa apsiimdavome ir taip įsitikinome, kad savo šuniuko auginimui jau nei laiko, nei žinių, nei noro su juo dirbti nepritrūksim...Tai jau laukiam tos dienos kai parsivešim mažą šuniuką namo

- Blondi
- Augintiniai:
Blondi, pagaliau kažkas konkretaus
. Labai lauksim naujienų
.
P.S. Va čia tai pasiruošimas savo šuniukui
.

P.S. Va čia tai pasiruošimas savo šuniukui

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kažkaip niekad neužklysdavau į kitus forumus apart papūgų, kokių grožiū prisižiūrėjau, sailor, tavo vilkai, nerealios foto, nuostabūs šunys!
Visada man patiko vilkai,protingi šuniukai.
važiavom, pamenu, mes pirkt vilkiuko, bet vat skelbime moteriškė biškutuką pamelavo, kad tikras vilkas, kai nuvažiavom tai jau iš kart pamatėm, bet kai pamačiau tokią lepeškoję mažytę kalytę, negalėjom palikt. o be toi kai moteris sakė, jei neparduos, teks užmigdyt, nes bute negali laikyt
tai pagailo..
Deja dabar jau nebėra jos, pernai mirė.. jaučiu 8 ar 9 m. išgyveno. Bet turėjo auglį pilve, nebebūtų išgelbėję..
ir šitas mano mažylis buvo
prieš du metus pasimirė, 13 m. 7 mėn išgyveno sotus ir laimingas.. pamenu mažuliuką pipete maitinau pienu
et..
Visada man patiko vilkai,protingi šuniukai.
važiavom, pamenu, mes pirkt vilkiuko, bet vat skelbime moteriškė biškutuką pamelavo, kad tikras vilkas, kai nuvažiavom tai jau iš kart pamatėm, bet kai pamačiau tokią lepeškoję mažytę kalytę, negalėjom palikt. o be toi kai moteris sakė, jei neparduos, teks užmigdyt, nes bute negali laikyt

Deja dabar jau nebėra jos, pernai mirė.. jaučiu 8 ar 9 m. išgyveno. Bet turėjo auglį pilve, nebebūtų išgelbėję..
ir šitas mano mažylis buvo
prieš du metus pasimirė, 13 m. 7 mėn išgyveno sotus ir laimingas.. pamenu mažuliuką pipete maitinau pienu

-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Grange, liūdna, kad jau nebeturi augintinių šių..
Čia antrasis tai pekinukas? O koks jo charakteris buvo?
Blondi, kaip miela, kad jau apie savo augintinį mąstot
Dar įkeliu keletą žiemiškų Doros ir Eros nuotraukų (Era pažįstamos kalytė). Biglio šuoliai nerealūs
(foto autorius mano vyras)

Blondi, kaip miela, kad jau apie savo augintinį mąstot

Dar įkeliu keletą žiemiškų Doros ir Eros nuotraukų (Era pažįstamos kalytė). Biglio šuoliai nerealūs

-
- Augintiniai:
Gražūs šuniukai, koks skirtumas, maišyti ar grynaveisliai. Bent jau man gyvame padare svarbiausia ne forma, o turinys.
grange, šokoladas šunims nuodingas, kaip ir paukščiams. Nuo didesnio kiekio gali labai liūdnai baigtis.
Įdomumo dėlei pasivažinėkite po šitą interaktyvią lentelę pagal savo šunų svorį - įdomių dalykų sužinosite
http://ngm.nationalgeographic.com/2007/10/pets/chocolate-chart-interactive
grange, šokoladas šunims nuodingas, kaip ir paukščiams. Nuo didesnio kiekio gali labai liūdnai baigtis.
Įdomumo dėlei pasivažinėkite po šitą interaktyvią lentelę pagal savo šunų svorį - įdomių dalykų sužinosite

http://ngm.nationalgeographic.com/2007/10/pets/chocolate-chart-interactive
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ačiū! Dieną pažiūrėsiu lentelę. Man irgi nesvarbu veislė,bet jei tiesa,kad kažkokie charakterio bruožai būdingi atskirom veislėm,tai galvojau,kad persiduoda. Doros tėtis manom pekinas,užtat klausiu koks charakteris pekinuko
Na,drąsi mano šunytė,gal sakau čia iš pekino.. Labai atkakli.

-
- Augintiniai:
O man regis, kad šie bruožai atvirkščiai iš toiterjero, jie juk tokie drąsus, didesnius už save visiškai nebijo, Bugis tai dar ir puola
Vieną sykį į kiemą įbėgo kaimynų šuo, rotveileris su ryzenšnauceriu maišytas, tai ir dydis ir charakteris toks jo
Tai Bugis gindamas teritoriją, be jokio baimės jausmo puolė ant to šuns, tas kol apsisuk, tai Bugis spėja pasislėpti po mašina, ir taip nekarta kando už kojos dičkiui, tas vis nesugebėjo pagauti, nes Bugis išlekia iš po mašinos ir vėl atgal prieš tai spėdamas įkasti, o tai baimės buvo, patys bijojom eiti prie to šuns, tai kol kaimynas atbėgo, tai šuo buvo jau gerokai išerzintas
Juk tie maži špingalėtai įsivaizduoja esą tokie dideli
O nuotraukos tai tiesiog fantastiškos, o ir Dora kokia paaugusi
Blondi, o kokios veislės šuniuką išsirinkote, jei ne paslaptis?

Blondi, o kokios veislės šuniuką išsirinkote, jei ne paslaptis?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias