Kalendorius 2015
Tikrai padaryčiau super-duper ką nors, bet paskutiniai metai mokykloj, labai daug pamokų, namų darbų ir egzaminai artėja, o stosiu tikrai ne į pigų mokslą.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kikimara, nebūtina drąskytis šiemet, kai pačią mokslai spaudžia. Sutarkim datą, iki kada forumiečiai siunčia tau nuotraukas (būtų gerai, kad primintum ir savo el. pašto adresą), tada matysim, kiek ko turim, ir galima bus pasirinkti maketą - ar šių metų maketą imti, ar preitų metų. Manau, kad bendrom jėgom viską padarysim. Aš galėsiu pagelbėti, kiek reikės.
O jei pačiai ar kam kitam kils kokių minčių dėl naujo maketo - visada prašom pasidalinti idėjomis.
O jei pačiai ar kam kitam kils kokių minčių dėl naujo maketo - visada prašom pasidalinti idėjomis.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Na man statūs ankstesni labiau patiko del formato manau reiktu aiškumo kokiu foto reiks,pati nelabai beturiu ką.bet žinot noretusi gulsčių reik ar stačių.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Nuotraukų formatas tinka bet koks - ir stačios, ir gulsčios. Svarbu, kad nuotrauka būtų kiek įmanoma ryški, nuotaikinga ir pačiam savininkui miela. O pas Evers nuotraukų tikrai netrūksta...
-
- Augintiniai:
ex kaip trūksta pakeičiau koma,tad beveiks visos liko senajame,o jis užlūžo, o naujų nesiseka iškepti
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aš ir pati stataus labai norėčiau.
El.p.: emlmilda@gmail.com
Nuotraukyčių preliminariai laukiu iki spalio 26d.
Kadangi man nuo 25d. atostogos, tai per savaitę sudėčiau ir gal kokį kitokį padaryčiau.
El.p.: emlmilda@gmail.com
Nuotraukyčių preliminariai laukiu iki spalio 26d.
Kadangi man nuo 25d. atostogos, tai per savaitę sudėčiau ir gal kokį kitokį padaryčiau.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
manau reikia..tik kaip su foto bus ar kas siunčia jau?? pas mane vienos Liukos foto,bet žadu padaryt Hariuko,bei dar jai išeis keliu ,galvoju iki duoto termino turėčiau atsiųst .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių