Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Sveiki visi senai matyti ir girdeti, mano Emui kas ji pamena iš senų laikų, per kučias sukako 13 metų, tačiau šiuo metu mūsų istorija labai liudna deja, susirgo kažkokia plaučiu liga ir kolkas vaistai nepadeda, nors tyrimai ir geri, bet vaizdiškai jam tik blogėja labai labai dar tikiuosi kad išsikapstysim, bet ašaros rieda klausantis kaip jis kvepuoja..smulkiau visa istorija aprašiau sveikatos temoj..
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Visada galvojau,kad tokie paukščiai šeip sau nedalinami..
Gal,kas priglaust nori,?
http://m.skelbiu.lt/skelbimai/kalbanti-papuga-zako-27186537.html
Gal,kas priglaust nori,?
http://m.skelbiu.lt/skelbimai/kalbanti-papuga-zako-27186537.html
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
Šiandien pagalvojau, kad juk jau pusę metų auginu dvi papūgas... Neseniai jų santykiai perėjo į kitą etapą Negaliu sakyti, kad draugauja, bet taip hmm... Tarkim jei Bela ką nors sugalvoja, pavyzdžiui nusileisti ant grindų ir per uždarytas duris bandyti kažkaip vis tiek prasosprausti tai Benukas irgi kartu. Bet jei jis ką nors sugalvoja, Bela tarsi sako "Tu mailiau vėl kokią nors nesąmonę sugalvojai"ir užsiima tuo, kuo užsiėmė prieš tai. Kai grįžtu iš darbo, pirmas dalykas kurį darau tai gaminu maistą. Bela su Benuku irgi, kaipgi be jų, nori dalyvauti procese. Tik kad Bela tupi ant pertvaros šalia lentynos ir čiauška, o Benukas nuo lentynos mėto viską kas tik pasitaiko Taigi aš tada jį palieku kambary, kad apgalvotų savo elgesį. Ir kai tik jį ten uždarau jis ima rėkti "Jobshikmat, jobshikmat!" Įdomiausia, kad aš tokio žodžio iš vis nevartoju, gal kokį vieną kartą esu pasakius Ir tai gan sudėtingas žodis, o jam juk tik dešimt mėnesių
-
egljarm - Pranešimai: 228
- Augintiniai:
Kaip ir maži vaikai, lengviausiai įsimena tai, kas mažiausiai padoru , kažkas pasakojo istorija su pilkiu, kurį visaip mokė gražių žodelių, dainelių, gan sunkiai sekėsi, o štai po pirmo rimto baliaus, kuo puikiausiai, iki smulkmenų atkartojo krūvą "grožybių", nors po žemėm lysk iš gėdos, va taip va, atsargiai su "skambiais" žodžiais, kai žakiniai klausosi, išpasakos svečiams visa ką nori ir nenori
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
O taip yra todėl, kad visi keiksmažodžiai sakomi "nuo dūšios", t.y., su intonacija. O papūgos tos intonacijos ir "užstringa".
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 1 svečias