Astrildos - Amadinos
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Mano amadinams vakar teko kraustytis i naujus didesnius namus, nezinau ar jiems tai labai patiko, bet skraidyti vietos padaugejo
Ir dureles sone yra - ateiciai bus kur inkiliuka pakabinti, o ir dar vienai kokios nors rusies amadinui porai vietos uzteks
Ir dureles sone yra - ateiciai bus kur inkiliuka pakabinti, o ir dar vienai kokios nors rusies amadinui porai vietos uzteks
- Prikabinti failai
-
- Narvelio seimininkas :)
- IMG_2927.jpg (51.11 KiB) Peržiūrėta 4466 kartus(ų)
-
- Narvelis
- IMG_2925-1.jpg (66.2 KiB) Peržiūrėta 4466 kartus(ų)
- gitulia
-
Rasese - Pranešimai: 448
- Augintiniai:
- gitulia
Suneša tai tikrai greitai ir vis tobulina, tobulina ir daug "statybinės medžiagos" sunaudoja, bet maniškiai gerokai ilgiau kartu pagyvenę buvo, kai pakabinau namuką.
Ir dar, patinėlis su šiaudu snape patelei peršasi, gerinasi taip, rodosi, koks jis šaunus - "va, kokį puikų šapą turiu, rinkis mane, poruokis su manimi"
Kantrybės, kantrybės juk ir žmonės ne taip greitai "lizdelį susisuka"
Tiesa, aš niekad neužmačiau saviškių "veiksme", slapukai. Priešingai nimfoms - serenedos prieš ir garsus patino klykimas po
Ir dar, patinėlis su šiaudu snape patelei peršasi, gerinasi taip, rodosi, koks jis šaunus - "va, kokį puikų šapą turiu, rinkis mane, poruokis su manimi"
Kantrybės, kantrybės juk ir žmonės ne taip greitai "lizdelį susisuka"
Tiesa, aš niekad neužmačiau saviškių "veiksme", slapukai. Priešingai nimfoms - serenedos prieš ir garsus patino klykimas po
-
Rasese - Pranešimai: 448
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių