Mėto maistą, nebevalgo
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sveiki,
Mano papūga nustojo valgyti maistą (grudų mišinį) kai nupirkau naują. Galvojau kokį negerą nupirkau, ar pan. tai nupirkau kitą, kurį visada duodavau ("FINKO") bet ji vistiek nevalgo. Kiek pripyliau prieš savaitę tiek ir stovi (kartais pora lukštų būna).. Uždedu skanėstą - valgo, šakeles su grūdėliais (nežinau kaip lietuviškai vadinasi, bet angliškai - Senegal Millet Ears) - taip pat valgo, spec. žvyro yra įdėta - taip pat kartais valgo, o maisto - ne.. Kame problema?
Mano papūga nustojo valgyti maistą (grudų mišinį) kai nupirkau naują. Galvojau kokį negerą nupirkau, ar pan. tai nupirkau kitą, kurį visada duodavau ("FINKO") bet ji vistiek nevalgo. Kiek pripyliau prieš savaitę tiek ir stovi (kartais pora lukštų būna).. Uždedu skanėstą - valgo, šakeles su grūdėliais (nežinau kaip lietuviškai vadinasi, bet angliškai - Senegal Millet Ears) - taip pat valgo, spec. žvyro yra įdėta - taip pat kartais valgo, o maisto - ne.. Kame problema?

- SiJ
- Augintiniai:
Tai gal ji prisivalgo skanestu?Kaip supratau,ta sakele vadinasi-soju sakele.O sojos yra visu sausu misiniu pagrindas,tai jei ji jos palesa,gal todel ir nesesa sauso misinio.Pabandyk duoti morku,obuoliu,virto kiausinio,pieniu lapeliu,smilgu,sakeliu.O kreidos,sepijos turi?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na bet ankščiau net ir esant skanėstams ji lesdavo grūdus iš lesyklėlės, o dabar tik skanėstą ir valgo.. Kartais įdedu salotos lapą, taip pat suvalgo..
- SiJ
- Augintiniai:
Pabandyk kokiam pusdieniui isimti skanestus ir soru sluoteles,idek zalumynu,darzoviu,vaisiu,paziurek ar ka les.
-
- Augintiniai:
maniske dabar i sausiaka net neziuri.uztat kaip prisikapoja vaisiu,darzoviu,daiginuku,ko jai ir beziuret i kazkoki sausa maista 

-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Man irgi atrodo, kad paukštis gaudamas pastovei skanėstų išlepo ir šiaip sausiako nevalgo...Maniškiai irgi kol skanėstai pakabinti, tai i sausiaka net nežiuri...Na o kai skanėstų nėra, tai ir sausiakas, ir kiaušinukas, ir košytes, ir daržuves ivairios labai smulkiai papjaustytos pasidaro skanu
Tik vaisių nevalgo, su liežuvių dažniausiai paliečia jei smulkiai papjaustau ir nusipurto, iš vaisiu tik uobolius retkarciais paragauja kelis kartus is eiles...
Tad mano patarymas butu ivairinti maista ir mažiau skanėstu...iš pradžių aš irgi pastovei skanestus laikiau narvely, bet paskui supratau, kad kai ju mažiau gauna, tai labiau kitka valgo, tai dabar skanesta gauna viena i dvi savaites...

Tad mano patarymas butu ivairinti maista ir mažiau skanėstu...iš pradžių aš irgi pastovei skanestus laikiau narvely, bet paskui supratau, kad kai ju mažiau gauna, tai labiau kitka valgo, tai dabar skanesta gauna viena i dvi savaites...
- Blondi
- Augintiniai:
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių