Šaltis ir jo poveikis
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
- marijas
kuo žemesnėj temperatūroj gyvens jūsų paukščiai turiu omeny kambario temp be papildomų šilumos šaltinių tuo jie bus sveikesni,laiką skirtą kūno poilsiui kokį turi lauko voljerų salygomis gyvenantys papūgiukai kambariuose gyvenantys paukščiukai priversti naudot papyldomiems plunksnų šėrimams nuo ko organizmas tik eikvojasi silpnėja
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
kas gali patarti ka daryti mano patele matyt serga o tilisua persalo ,jau 2 sav kviepuoja per snapa,kazkoke mieguista,kazkada buvo ziema persalus tai pasildizua pire radijatoriaus ir praejo po poros dienu,o cia jau 2 sav taip buvau vandeni su vitaminu C sumaisius tai gere.
- Margarita
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Nesu garantuotas, tačiau gali būti, kad mano banguotukas peršalo arba nedaug trūksta iki to. Tupėdamas man ant peties laiks nuo laiko vis pasipurtydavo. Padėjau į narvelį, vėl tas pats. Retkarčiais nusičiaudo. Prie narvelio pastačiau ir įjungiau kaitrinę lemputę, pradžioj nėjo prie jos, bet kurį laiką palaikiau netoli, tada patupėjo kokias 5 minutes. Dabar vėl nuėjo toliau nuo lempos, pasipurto retkarčiais ir aprimsta.
Ką patartumėt tokiu atveju? Kiek laiko "taikyt" jam tą šildymą ir/ar dar kokias priemones?
Ar išvis čia taip turi būt ir nesukt galvos?
Ką patartumėt tokiu atveju? Kiek laiko "taikyt" jam tą šildymą ir/ar dar kokias priemones?
Ar išvis čia taip turi būt ir nesukt galvos?
-
C_orrado - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Turi snapo ir kojų erkučių, kurias jau beveik išgydžiau ir dėl kurių ankščiau taip nesielgdavo.
Jei turėtų plunksnų parazitų, tai manau su snapu "kapstinėtų" save.
Jei turėtų plunksnų parazitų, tai manau su snapu "kapstinėtų" save.
-
- Augintiniai:
jeigu tai yra raudonosios erkutės, tai jis tikrai gali dėl to purtytis, del pūkagraužių negarantuoju
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Na nežinau kokios jos ten spalvos, nenagrinėjau per mikroskopą.
Buvau nuvežęs pas veterinarą, tai lyg ir nepastebėjom plunksnagraužių. O nuo minėtų parazitų, tai davė tokio tepaliuko/aliejuko, su juo kasdien pateplioju pažeistas vietas, tai kojom iškart padėjo, o ant snapelio dar yra šiek tiek pažeiestų vietų. Matau, kad pasitrina retkarčiais galvytę į laktelę, tai gal vistik ir dėl tų erkučių jis čia nerimsta.
Buvau nuvežęs pas veterinarą, tai lyg ir nepastebėjom plunksnagraužių. O nuo minėtų parazitų, tai davė tokio tepaliuko/aliejuko, su juo kasdien pateplioju pažeistas vietas, tai kojom iškart padėjo, o ant snapelio dar yra šiek tiek pažeiestų vietų. Matau, kad pasitrina retkarčiais galvytę į laktelę, tai gal vistik ir dėl tų erkučių jis čia nerimsta.
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių