Kai tėvai pešioja vaikus arba vienas kitą
Cia vel as su savo bedom. Sian iseigine man,tai turejau proga stebeti juos. Valiau inkila,tai jame pilna buvo primetita maziuku plunksu dar nesusiformavusiu. O patinas matosi,kad ju jau nemaitina tik patele,ilenda i inkila,israuna is vyresnelio koduko plunksnas ir isbega laukan. Apipesiotu koduku dabar jis pas mane :(
Svarstau,ka man daryt,gal patina i kita narveli salimais perkelt,o kartu tik man priziurint skraidytu. Patele pati ismaitins juos?
Svarstau,ka man daryt,gal patina i kita narveli salimais perkelt,o kartu tik man priziurint skraidytu. Patele pati ismaitins juos?
- Jolantele
- Augintiniai:
Jolantėle, primink dar-kiek pas tave paukščiukų? Patarimas tai būtų vienareikšmiškas-atskirti patiną.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aga,patele pavalge ir pamaitino maziukus. Bet abudu dar soke nuo permainu,bet nerekauja,tarpusavi ten kazka kalba tik.
Aukse,o kaip paskraidyt ar isleisdavai,jis nelindo i inkila? Ir kada ji galima bus vel narve apgyvendint su patele?
Aukse,o kaip paskraidyt ar isleisdavai,jis nelindo i inkila? Ir kada ji galima bus vel narve apgyvendint su patele?
- Jolantele
- Augintiniai:
Žiūrint koks pas tave inkilas. Maniškis tvirtinosi prie narvelio iš išorės. Tai kad įlyst į inkilą pirma reikėdavo įlyst į narvą. Žinoma jis taikydavosi įlyst į savo įprastus namus ir pas jauniklius. Tai išleidus paskraidyt uždarydavau narvelio dureles kad patinas neįlystų. O kai reikėdavo uždaryt į narvelius, tai pirma patiną įvydavau į jo atskirą narvelį, ir tik tada atidarydavau dureles kad patelė galėtų grįžti į savo narvą.
Kada bus galima apgyvendint su patele? Reikės žiūrėt koks jo elgesys. Iki jaunikliai paliks lizdą, net nebandyčiau jo leisti pas patelę. Nes greičiausiai įpuolęs į lizdą vistiek juos pešios. Galima bus pabandyt kai jie jau išlįs iš lizdo. Gal kai jaunikliai bus narvelyje jų nebepešios? Bet reikės labai stebėti. Ir jei vistiek pradės juos pešti-vėl atskirt. Tol kol jaunikliai pasidarys savarankiški ir patelei jų nereikės maitint. Tada jauniklius galima bus atskirt į atskirą narvelį, o tėvus vėl suleist kartu.
Kada bus galima apgyvendint su patele? Reikės žiūrėt koks jo elgesys. Iki jaunikliai paliks lizdą, net nebandyčiau jo leisti pas patelę. Nes greičiausiai įpuolęs į lizdą vistiek juos pešios. Galima bus pabandyt kai jie jau išlįs iš lizdo. Gal kai jaunikliai bus narvelyje jų nebepešios? Bet reikės labai stebėti. Ir jei vistiek pradės juos pešti-vėl atskirt. Tol kol jaunikliai pasidarys savarankiški ir patelei jų nereikės maitint. Tada jauniklius galima bus atskirt į atskirą narvelį, o tėvus vėl suleist kartu.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar, kai mano patinas daug laiko kartu su patele inkile pas mažiukus praleidžia, aiškiai matau, kad patelės pakaušį nupeša jis - jau beveik pusė galvos plike šviečia:'( .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių